VAN / GEVAŞ - Akdamar GAMA Anadolu Lisesi

Akdamar GAMA Anadolu Lisesi

DEREAĞZI MAH. LİSE CAD. AKDAMAR GAMA ANADOLU LISESI BLOK NO 16 GEVAŞ / VAN
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden ilk mezuniyet senelerinde üniversite kazananlar olmakla birlikte, mezuniyet sonrası üniversite kazanan öğrencilerimizde bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin bu konudaki görüşleri ´´ Siz yeterki isteyin, maddi manevi her daim yanınızdayız´´ şeklindedir.
Öğretim Şekli :Normal/ Tam Gün
08:00 / 15:20
Kömür kazanı
Uydu İnternet (VSAT)
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Şahsi olarak ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuza ait okulumuz bahçesinde öğretmen lojmanları vardır.
Gevaş´a 15 km Van´a 50 km mesafede Dereağzı köyü içinde bulunmaktadır
İl: 50 km ilçe : 15 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Okulumuza ilerleyen eğitim öğretim yıllarında taban puan uygulaması getirilecek olup, sınırlı kontenjan hakkı verilecektir